onsdag 21. mars 2012

Let`s TWIST again!

Like we did last summer....
Men det er selvfølgelig ikke musikken jeg skal ta for meg her, ei heller dansen. Igjen snakker vi sjokoladen Twist. Konfekten. Godteriet. For Twist er godt. Det er veldig godt. Det er en uomtwistelig sannhet.
(Vil du lese det første innelegget om denne herligheten kan du trykke her.) 

Som dere sikkert har fått med dere, har twistposen nå blitt beriket med ikke bare èn, men hele TO nye biter. 



Aprikos
Nydelig sjokolade med aprikosfyll. Herlig. Etter sigende skal denne ha befunnet seg i sortimentet før i verden, den har bare hatt pause noen år. Når jeg tenker hardt etter tror jeg jeg kan erindre at jeg åt aprikos-twist hjemme hos bestemor da jeg var ungen. Uansett; fantastisk god! Kanskje like god som banan-biten. Kanskje. Som jeg skrev i forrige twist-innlegg, er jeg en allsidig person med flere favoritter. Aprikos og banan er herved de største favorittene.


Fransk nougat.
Nougat med trekk av mørk sjokolade. Tydeligvis fra Frankrike, men jeg vet ikke om dette kjennes på smaken, som Gilde sier. Før i verden var det marsipan- og kokosbitene som lå skuffet tilbake i skåla mi. Nå er det ofte noen biter med fransk nougat der også. Langt fra noen høydare med andre ord, men den gjør nytten når nøden er størst.


Jeg har ei god venninne som er veldig glad i både marsipan og kokos, og det er ikke fritt for at våre rester har funnet veien til skåla hennes. Nå gjelder det bare å finne noen som er utrolig glad i fransk nougat.


Fysen på litt Fransk nougat?


Visste du forresten at Twist ble lansert i 1957? Eller at det selges tre ganger så mye Twist i Norge som i Sverige? Eller at lakris og kokos er de eneste bitene som har vært med helt fra starten? Nå gjør du det!
Vil du vite ennå mer kan du lese alt du trenger å vite her på Wikipedia. :)










 

2 kommentarer:

  1. Vi kunne vært det ideelle paret til å delt en Twistpose ser jeg Tonje.
    For kokos og marsipan er mine desidert favoritter,mens banan derimot blir liggende til en allernådigst forbarmer seg over den...

    SvarSlett
  2. jeg elsker marsipan, kokos, banan og aprikosbitene jeg tonje... så blir desverre ikke så mye igjen til deg :P

    SvarSlett

Så trivelig med en kommentar, du! :)