torsdag 1. september 2011

GÅR! HUN GÅR!

Babyen vår går! Bittelille Margiten vår! Tullerusk! Men hun går ikke så langt ennå, det blir ikke så mange skritt av gangen. Rekorden i dag er 20 sammenhengende skritt. Ikke er hun så voldsomt stødig heller, men det blir vel med tid og stunder. Øvelse gjør mester, er det noe som heter. Og Margit øver. Og øver. Og øver. Og elsker det! Det er tydeligvis moro å gå. For mor og far og storesøsken er det kjempestas, men det er minst like moro for lille Margit selv.


De aller første skrittene kom et par uker etter at Margit ble ett år. Siden har det blitt noen få skritt dann og wann, men de siste par dagene har det tatt helt av. Nå handler det meste om å gå. Fram og tilbake. Hit og dit. I morgen har Margit barnehagefri, så nå har vi ei laaaang helg foran oss til øving. Og øving. Og øving. Og plutselig er Margit klar for å løpe sammen med alle barnehagevennene. Det er sikkert det hun øver til. ;)

Ønsk oss lykke til med øvingshelga, folkens! =D

4 kommentarer:

  1. så bra, hun er jo helt sjønn da, og dette var bar morro ! Herlig filmsnutt ;-)

    Wenche :-)

    SvarSlett
  2. 20 skritt er mye! Fra nå av GÅR det baaare framover ;) Tjihi. Og så blir det full fart! Grattis med gåjenta, og lykke til med finpusshelga :))

    SvarSlett
  3. Arti,ja:)Jenta er tij n baby lenger:) stooorejenta som snart blir storesøster:)som skal lære litjbaby masse rart:)Ønsker dere ei trivelig gåarhælg:)

    SvarSlett
  4. Så flink hu er! :) nå begynner ungene våre å bli store asså Tonje.... :)

    SvarSlett

Så trivelig med en kommentar, du! :)