tirsdag 27. september 2011

Bestemorbesøk og villmannskjøring

I dag fikk Margit besøk av Bestemor. (Merk: Bestemor med stor B!) Trøtt, smågrinete og helt sikkert lei av den kjedelige mammaen sin la hun seg i senga for å ta en dupp. Og en god dupp ble det. Veldig god. Og tydeligvis også godt å bli møtt av Bestemor når duppen var over. Det er alltid stas å få besøk av Bestemor. Som seg hør og bør. Og verden er gjerne et lysere sted når Bestemor er her. Og gjerne litt søtere, varmere og brunere. Som i sjokoladebrun. For når Bestemor er her, da vanker det gjerne en aldri så liten godbit. Som seg hør og bør.

Ikke verst å få servert sjokolade på et bestemorfang når duppen er over.
Sjokolade tilhører sjeldenhetene for Margit, og slik skal det være i maaaange år framover. Før i verden gikk det an for mor og far å ha ei skål med noe godt i stående på bordet. Den tiden er forbi. Margit har funnet ut hva ei godteskål er, og er den i syne, så er den i sinnet. Og denne jenta tar ikke et nei for et nei. Og bare èn er HELT uaktuelt. Så lenge det finnes, så skal det spises.


Må trykke etter for å sikre seg at alt blir med.
Det finnes (nesten) ikke grenser for hvor mye som går inn i den lille munnen. Det er veldig begrenset hvor mye munnen greier å jobbe med, og ikke minst hvor mye den lille kroppen greier å svelge, men helt utrolig hvor mye jenta greier å trykke i munnen når det er noe godt på bordet.

Hvor mye er egentlig en munnfull?
 Når festen er over for Margit, er festen over for alle. Som seg hør og bør. Og hvis man bare setter skåla utenfor synsvidde og rekkevidde,ja,da er alt i orden.

Sååå fornøyd etter sjokoladegumlinga.
 Og ikke nok med at Bestemor kom i dag, storebror kom også! Dobbel lykke! Det er alltid stas når storebror kommer hjem. For storebror er kjempemoro å leke med. I dag var det bilkjøring for alle penga. Med vinden i håret og skrens i svingene gikk det unna, til stor glede for store og små. Aldri før har vel noen kjørt rosa prinsessebil SÅ fort mellom kjøkkenet og stua her på Måsøvalen.

Tut og kjør!
Summa sumarum: En fantastisk dag. Og prognosene er også gode for morgendagen, da kommer nemlig også storesøster hjem. Og det er alltid stas når storesøster kommer hjem. Som seg hør og bør.

Ha en flott kveld og ei god natt,folkens! =)

1 kommentar:

  1. Hehehe, høres litt ut som her hjemme. Bare det at Noah også har funnet ut hvilke skuffer, og hvilke skap som inneholder noe han synes er godt. Enn så lenge kan vi bytte ut godterier med druer, som for øyeblikket er det aller beste han vet. mon tro hvor lenge det varer...?
    Ha en fin dag på Måsøyvalen :)

    SvarSlett

Så trivelig med en kommentar, du! :)