fredag 3. februar 2012

Plutselig større



Nå har det blitt 3.februar,gitt. Helt plutselig. Og jentene har blitt eldre. Helt plutselig. I dag er det ett og et halvt år siden Margit ble født, og fire måneder siden Reidun ble født. Alt kunne like gjerne ha vært forrige uke (nesten), tiden går jo så himla fort. Og vips, så er det august, og værehjemmemedsmåjentenesineogkosesegtiden over. Dagene, ukene og månedene kommer og går i et rasende tempo, og det er det fint lite jeg kan gjøre noe med. Dessverre.

Uansett, noen bilder av de fantastiske store små hører med.


 Kosestund på pappas fang. Margit gir Reidun en aldri så liten suss.

 Margit er flink til å vise at hun setter pris på Reidun. Det er ikke sjelden at Reidun får leikinga avbrutt av en liten kosevisitt. Margit er ikke typen som koser så lenge i gangen, men vi er alle sammen glade for den kosen vi får. Og Reidun er nok den som blir mest glad. Smilet kommer raskt når hun et øyeblikk får denslags oppmerksomhet fra storesøster.

 De siste dagene har Reidun begynt å få litt grøt om kveldene. Det aller første grøtmåltidet måtte selvsagt foreviges opp og i mente. Margit er alltid der det skjer, og fulgte godt med på dette nye. (Det er ikke rare greiene hun får ennå, men du og du så lang tid det tar. En bitteliten tålmodighetsprøve for mor dette. ;))


 Margit elsker å kile. Hun kiler det meste på de fleste og selvsagt blir det morsommere jo mer kileofferet ler. Pussig nok er det alltid Margit som ler mest, høyest og lengst.


Mimrebilde. Her er Margit litt over tre måneder. Dette er dagen etter at hun ble døpt. En nydelig dag var det, og like nydelig blir det når Reidun skal døpes på søndag. Vi gleder oss!

Nå skal mor ta kveld, slik at hun er frisk og opplagt til morgendagens mammatrim, dåpssamtale og dåpsforberedelser.

Ønsker alle en flott 3.februar!

2 kommentarer:

  1. Fine snuppene :)
    Til lykke med dåpsdagen på søndag, jeg er ikke et sekund i tvil om at du steller i stand en alldeles fantastisk dag for lille Reidun :)

    SvarSlett
  2. Utrolig hvor fort tida går, kunne tenke meg sånn slow tempo knapp noen ganger. Lykke til med dåpsdagen søndag, jeg skal i kirka med noen sangelever å spre litt sangglede for dere:)

    SvarSlett

Så trivelig med en kommentar, du! :)