onsdag 3. august 2011

Bursdagsbarn

Hurra for deg som fyller ditt år, ja, deg vil vi gratulere! 

Her i huset har dagen i dag stort sett bestått av høydepunkter. Margit har hatt besøk av besteforeldre, oldeforeldre og en tante og en onkel. Og alle disse hadde med seg gaver! Store gaver og mange gaver, ble det. Spesielt spennende var gavene mens de fortsatt hadde papir og bånd på, det ble ikke tid til så mye leking med nytingene i dag. Det blir nok mer av denslags i morgen. Da håper mor å få litt mer bilder av de flotte gavene også.

Mange, mange gaver!

Ikke såre enkelt å åpne selv, må vite.

Ett lekebilde ble det iallefall:

Lekebil fra farmor. Som spiller musikk, tuter og bærter og lager motorlyd når du vrir på nøkkelen. Ikkeno`tull her i går`n!

Dagens desiderte høydepunkt var jordbær og is. Litt jordbær, mest is. Det vil si, jordbær var kjempegodt, helt til isen kom. Da var ikke jordbæra fullt så godt lenger. Og da "datt" den i gulvet. Uffda.


Det starta så bra med jordbær,


men så fikk Margit smake på isen. Det var saker,det!

Når det blir vanskelig å få opp is med skjeen, da bruker vi fingrene. Og når det blir vanskelig å få opp med fingrene....

*Slurp,slurp*


Æg ty æg sjer d e igjen litt enda....


Tar det siste,æg,folkens!
 Joda, såre fornøyd med isen,ja. Langt fra fornøyd da isen tok slutt. Men da hadde hun vel kanskje også fått nok av sorten. Iallefall hadde hun fått såpass at kveldsmat og varm melk var uinteressant. Og DET er ikke hverdagskost her i heimen. Sliten og ismett sovnet pia raskt da hun fant senga si. Nå lades batteriene til morgendagen, da kommer det tre andre smårollinger med mødre på besøk. Men bursdagsfeiringa er ikke over med dèt. På søndag kommer det flere besteforeldre, tanter, onkler og oldemor. Og når storesøster og storebror kommer hjem fra ferietur, ja, da skal det feires igjen. Hurra!

Obs. Om noen skulle lure.. Margit får ikke sitte slik ved bordet til vanlig, altså. ; ) Men har man bursdag, så har man bursdag!

1 kommentar:

Så trivelig med en kommentar, du! :)